Gig Posters

Posters: 155580 | Bands: 135505 | Designers: 11505                 
   
       RSS Feeds

Username:   Password: 
Register      

Social Networking Activity                 



 Bands  Designers  New Arrivals  Top Lists  Forums  Buy Posters  Submit  Merch Store  Advertise  Widgets  Help

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35
  1. #1

    Default Help me fix this thing

    I'm afraid I've done something stupid.
    I've re-stared, re-activated fonts, and done all sorts of searching, but I don't know how to fix this.

    Help me Gigposters. You're my only hope.








    It's not a browser thing either. It happens in Safari, too.

  2. #2

    Default

    ANSWERS people.
    I'm in a hurry here.

  3. #3
    goad74's Avatar

    Join Date
    Nov 2001
    Location
    In a galaxy, far, far away from the galaxy that Star Wars takes place
    Posts
    23,811
    Comments
    1304

    Default

    There is no spoon.

  4. #4
    victor_howitzer's Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Seattle
    Posts
    5,596
    Comments
    1215

    Default

    Google search? I have no idea. sorry.....

  5. #5
    victor_howitzer's Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Seattle
    Posts
    5,596
    Comments
    1215

    Default

    or does it screw up your searches as well?

  6. #6
    Premium Member
    ben swift's Avatar


    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Castle Eyeskull
    Posts
    5,466
    Comments
    506

    Default

    I think you have to change something about your system or default fonts?
    ♥ Ben
    benswift.com - nonoart.com - eyeskull.com - me on facebook
    "ben swift hates fun." - Robbie Fuct
    "ben is hella white" - mrblonde

  7. #7
    victor_howitzer's Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Seattle
    Posts
    5,596
    Comments
    1215

    Default

    'Get a PC' -Clay

    ?

  8. #8

    Default

    So you're telling me this isn't the GeekSquad™ forums?

  9. #9
    Justin.Ryan's Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    texas
    Posts
    1,154
    Comments
    88

    Default

    maybe a stupid question, but have you recently installed any new fonts or made any system changes? I installed a new font last week and the next time I opened my browser, 90% of text was flat out missing. a quick uninstall of the font and restart of the browser did the trick.

  10. #10
    Premium Member
    swampviking's Avatar


    Join Date
    Jun 2004
    Location
    san francisco
    Posts
    15,716
    Comments
    1705

    Default

    As long as you can post on GP everything is fine.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •