Gig Posters

Posters: 155580 | Bands: 135517 | Designers: 11505                 
   
       RSS Feeds

Username:   Password: 
Register      

Social Networking Activity                 



 Bands  Designers  New Arrivals  Top Lists  Forums  Buy Posters  Submit  Merch Store  Advertise  Widgets  Help

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    evanmarnoch's Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Winnipeg
    Posts
    6,405
    Comments
    2224

    Default CS3 InDesign to CS1 InDesign?

    Anyone know how to create a file that will actually work in CS1 from CS3? I thought the point of the InDesign Interchange file was to be able to use the file in previous versions... but nope. Anyone have the answer? Frustrating...

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by evanplain View Post
    Anyone know how to create a file that will actually work in CS1 from CS3? I thought the point of the InDesign Interchange file was to be able to use the file in previous versions... but nope. Anyone have the answer? Frustrating...
    Error "Cannot open the document... not a valid InDesign Interchange document" when you open an InDesign Interchange file

    cs3>cs3>cs1

  3. #3
    Charles T. Duck's Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Liquor Park
    Posts
    656
    Comments
    132

    Default

    In my experience, you are SOL.

    I would make a pdf and use it as a template or open it in Illustrator to make edits and then link to the art file.

  4. #4

  5. #5
    Premium Member
    The Bubble Process's Avatar


    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cleveland | New York
    Posts
    1,271
    Comments
    1012

    Default

    indesign can open quark4.0 files but not its own from an earlier version? that sounds strange.
    I always want to feel this way! —Sean Higgins
    the bubble process

  6. #6
    evanmarnoch's Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Winnipeg
    Posts
    6,405
    Comments
    2224

    Default

    Thanks all. Looks like I'll take the PDF route and edit in Illustrator. Kinda stupid that it doesn't have the capability to produce CS1 compatible files. Heh.

    Bubble - CS3 handles earlier formats fine, its just trying to go backwards that creates difficulties.. its dumb.

  7. #7
    Dusty!'s Avatar

    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Out Yonder
    Posts
    10,291
    Comments
    1401

    Default

    i've saved from CS2 to CS1 before, there is something you have to do to make it happen... sorry thats totally no info but im wondering if its something you know about that works going from CS2 to CS1 but not CS3 down? If not ill look it up, it escapes me right now.

  8. #8
    evanmarnoch's Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Winnipeg
    Posts
    6,405
    Comments
    2224

    Default

    I think I got it to work last year going from CS2 to CS1, but it was a really odd process that involved going from Mac CS2 to PC CS1 and then PC CS1 to Mac CS1... I think it was just interchange files, but its been a while so I don't remember exactly what I did either..

  9. #9
    mini me's Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Mexico
    Posts
    561
    Comments
    167

    Default

    To save from CS2 to CS1 you need to have the Indesign CS1 updates, and save (in CS2) as the interchange format. Works from PC to PC

  10. #10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •