Gig Posters

Posters: 154460 | Bands: 134609 | Designers: 11442                 
   
       RSS Feeds

Username:   Password: 
Register      

Social Networking Activity                 



 Bands  Designers  New Arrivals  Top Lists  Forums  Buy Posters  Submit  Merch Store  Advertise  Widgets  Help

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 40
  1. #1
    8ball's Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    HELLL AWWAIIITSS!!!!
    Posts
    8,088
    Comments
    2475

    Default Website not fully loading

    might just be me but I'm having troubles having the website fully load...even when hitting the homepage...I can see all the pertinent info but I have a constant "load bar" popping up...and it does not load up the users "online" info whatsoever...

    I don't think it's a bandwidth-jam issue at 5:30 am....just to let you know...

  2. #2
    Plaidman's Avatar

    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Wisconsin
    Posts
    5,521
    Comments
    182

    Default

    Taking a long time for all the images to load on my end too....usually pretty quick.

  3. #3
    VegetableLasagna's Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    MaypL eef Mthrfukr
    Posts
    4,500
    Comments
    1904

    Default

    Yeah, I've been noticing stuff like this too but I just figured it was my connection or something. I'll reload or click a link and it will only load part of the page and I get impatient and just reload it again. . . .

  4. #4
    solitude's Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Melbourne
    Posts
    2,706
    Comments
    79

    Default

    might not be applicable to this problem but itll sort out some page loading difficulties with safari.. http://www.macupdate.com/info.php/id/15704

  5. #5
    Premium Member
    philaarts.com's Avatar

    Join Date
    May 2001
    Location
    detroit
    Posts
    48,988
    Comments
    4787

    Default

    i have firefox and many times ill click on a page, the next page comes up blank.. i have to refresh for some reason. i didnt say anything cause im lazy.
    "i pretty much think dave has nothing of any value to offer anyone on gigposters.com"-jay ryan
    "im the brown note of lighting"-me


    PSTRSTOM-N-DAVE.COM •My Blog For New Attitions To Our Site ROMG!!!! •My Myspace Acct!

  6. #6

    Default

    so do we know why the site doesnt load correctly???
    i've tried logging on from many different computers- if im lucky i'll get the front page to load- but nothing else.
    its been like this for a month.
    very sad- i love this site...........

  7. #7
    Head Honcho
    Clay's Avatar


    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Calgary
    Posts
    11,044
    Comments
    302

    Default

    Everything is working ok to me. I haven't seen any problems. Are you all on macs? I'm on a PC.
    *PLEASE DO NOT PM ME WITH SUPPORT REQUESTS - CLICK THE CONTACT LINK AT THE BOTTOM OF THE PAGE*

  8. #8
    raindog138's Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    5th and Vermouth
    Posts
    5,131
    Comments
    2092

    Default

    on a pc/firefox. - been having the same issues.

    none of the "buttons" are loading right away and the images are generally at a crawl.

    i wrote it off to the dumbass downloading sites i use until i shut them both off and then later i finally saw these two threads.

    not catastrophic, but slow and peculiar.

  9. #9
    wally's Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    austin fucking texas MAZN
    Posts
    4,234
    Comments
    316

    Default

    pc/explorer works fine for me

  10. #10
    Moderator
    standard's Avatar


    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Mass.
    Posts
    31,314
    Comments
    5035
    Items for Sale

    Default

    I've been noticing for the last couple of days that everything below the "Community Sites" title takes a while to load. ie everything above that is fully loaded & functional, everything below that in blank white. Usually shows up in 10-20 seconds.

    XP, Firefox:



    (i just tried it on Explorer and it's the same thing, except it isn't loading the "Community Sites" title, either)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •