Gig Posters

Posters: 155198 | Bands: 135211 | Designers: 11481                 
   
       RSS Feeds

Username:   Password: 
Register      

Social Networking Activity                 



 Bands  Designers  New Arrivals  Top Lists  Forums  Buy Posters  Submit  Merch Store  Advertise  Widgets  Help

Results 1 to 7 of 7

Thread: In Design HELP

  1. #1
    loco's Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Fresno, Ca
    Posts
    12,871
    Comments
    67

    Default In Design HELP

    I'm here at work. I get files sent to me that are zipped up. I don't work in "Indesign" and I'm
    not sure if I'm opening the files wrong or if something is missing. I really need to figure this out.
    I called a friend and he said it should work and told me to trying saving it all in one folder and try opening it like that. I think I did it right but still the same.
    It tells me I'm missing plug-ins

    Here's what I get when I un-zip the folder

    Uploaded with ImageShack.us

    -loco

  2. #2
    Hrabovsky's Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Atlanta, Georgia
    Posts
    3,099
    Comments
    638

    Default

    It's either an incompatible (newer) version of ID doc from client, too long of a file name, or depending on what version of ID you have it could be the InCopy PlugIn.

    I have seen this many moons ago, but opening files on a Mac.

  3. #3
    Premium Member
    Unitus's Avatar


    Join Date
    Mar 2002
    Location
    minneapolis, mn
    Posts
    16,460
    Comments
    4253

    Default

    I'd guess it's a newer version of InDesign than you have.

  4. #4
    andydiesel's Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Portland, Oregon
    Posts
    34,774
    Comments
    1376

    Default

    weird, i just went through this today. they resaved it the adobe bridge or something and it worked.

    when i do info on the file type it says "InDesign XML Interchange" as the file type.

  5. #5
    Premium Member
    mikeage's Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    midwest
    Posts
    3,430
    Comments
    87

    Default

    what version of in-design do you have? i have cs4, if you want you can send it to me and i will try to save it to an older version.

  6. #6
    Premium Member
    mikeage's Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    midwest
    Posts
    3,430
    Comments
    87

    Default

    or i guess you could just have the client do that. everything else in the folder appears the way it does when you "package" a file.
    did you check the instructions to see if they added anything there? (most people that i've worked with don't)

  7. #7
    loco's Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Fresno, Ca
    Posts
    12,871
    Comments
    67

    Default

    I just talked to the IT and he will be getting me the new Adobe Suite CS5. This will be an on going thing and I have to be able to open these files. I was able to get past this

    -loco

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •